سفارش تبلیغ
صبا ویژن
صفحه اصلی پیام‌رسان پارسی بلاگ پست الکترونیک درباره اوقات شرعی

91/3/28
8:28 ص

عکاسی،انتخاب دوربین دیجیتال

عکاسی،انتخاب دوربین دیجیتال

در مطلب پیشین با مفهوم پیکسل آشنا شدیم. در اینجا به رابطه ی پیکسل با انتخاب دوربین مى پردازیم

دوربین هاى دیجیتال هر روز با امکان ارائه ی تعداد بیشترى مگاپیکسل (Mega Pixels) به بازار مى آیند. امروز دوربین هائى با قیمت متوسط این قابلیت را دارند که عکس هائى با تعداد ده مگاپیکسل تولید کنند. براى اینکه بدانیم به دوربینى با چه تعداد مگاپیکسل احتیاج داریم لازم است از اطلاعات درس پیش استفاده کنیم.

اگر حد متوسط رزولوشن براى عکسى که مى خواهیم چاپ کنیم صد و پنجاه پیکسل در اینچ باشد، براى عکسى که عرض آن ده اینچ است، به هزار و پانصد پیکسل در عرض عکس احتیاج داریم. اگر ارتفاع عکس ما هشت اینچ باشد، هزار و دویست پیکسل هم در ارتفاع آن لازم خواهد بود.

با ضرب دو عدد بالا در هم مى توانیم کل تعداد پیکسلى را که در مساحت این عکس وجود دارد محاسبه کنیم. پاسخ این محاسبه یک میلیون و هشتصد هزار پیکسل است.

مگا یعنى یک میلیون. یک میلیون و هشتصد هزار پیکسل مى شود یک مگا و هشتصد هزار پیکسل. بنابراین، براى عکس بالا که اندازه اش تنها هشت در ده اینچ (حدوداً برابر با بیست در بیست و پنج سانتیمتر) است ما به دوربینى احتیاج داریم که حدود دو مگاپیکسل جزئیات در هر عکس ایجاد کند.

هر چه کیفیت و اندازه ی عکسى که مى خواهیم چاپ کنیم بالاتر باشد، به مگاپیکسل بیشترى احتیاج داریم.

از سوى دیگر، اگر عکس هاى ما تنها براى دیده شدن روى صفحه ی کامپیوتر(72 پی پى آى) استفاده مى شوند، احتیاجى به دوربینى با ظرفیت بالا نداریم. با این وجود، بهتر است دوربینى انتخاب کنیم که بیشترین مگاپیکسل را در اختیار ما بگذارد. همیشه مى توان برنامه ی دوربین را چنان تنظیم کرد که عکس هاى کم حجم تری تولید کند اما برعکس این عمل امکان ندارد.

تعداد مگاپیکسلى که یک دوربین در هر عکس ایجاد مى کند تنها یکى از نکاتى ست که موقع خرید دوربین در نظر مى گیریم. کیفیت عدسى، زاویه ی دید عدسى و نوع زوم از نکات مهم دیگر هستند.


انواع دوربین دیجیتال

دوربین هاى دیجیتال را مى توانیم به سه دسته کلى تقسیم کنیم:

1- دوربین هاى تک لنزى با سیستم آینه هاى بازتاب که در انگلیسى به آنها DSLR مى گویند (حروف اول کلمات Digital Single Lens Reflex).

ساختمان و نحوه ی کار با این دوربین ها به دوربین آنالوگ نزدیک تر است اما به جاى فیلم داراى صفحه ی حساس سى سى دى (CCD) و بعضى هم CMOS هستند که نور را به صورت پیکسل یا دیجیتال ثبت مى کند. هر دو این اصطلاحات نشانگر نحوه ی کار صفحه ی حساس دوربین اند و کاربرد مشابهى دارند. تعداد سى سى دى در صفحه ی حساس دوربین از نکاتى است که موقع انتخاب دوربین باید در نظر داشت.

در مقایسه با دوربین هاى ساده و رایج دیجیتال که به دلیل سهولت استفاده به آنها Point & Shoot مى گویند یعنى هدف بگیر و بردار، دوربین هاى DSLR  دو مشخصه ی اصلى دارند: یکى اینکه به دلیل سیستم آینه هاى درون دوربین، موقع عکس گرفتن، صفحه ی بزرگ نمایش در پشت دوربین خاموش است و مثل دوربین آنالوگ لازم است چشم عکاس از درون پنجره ی بالاى دوربین به سوژه نگاه کند.

دومین مشخصه این است که عدسى این دوربین ها با بدنه ی دوربین یک پارچه نبوده قابل تعویض است. به همین دلیل مى توان از عدسى هاى با کیفیت بالا و با زاویه دیدهاى متفاوت استفاده کرد. این قابلیت مهمى است و به همین دلیل عکاسان حرفه اى بیشتر از این نوع دوربین استفاده مى کنند.

دوربین هاى اس ال آر بزرگتر از دوربین هاى ساده ی دیجیتال هستند و به نسبت وزن عدسى، وزن دوربین هم متغیر است. قیمت آنها هم  به نسبت دوربین هاى ساده بیشتر است.

عکاسی،انتخاب دوربین دیجیتال

2- دوربین هاى ساده و رایج Point & Shoot

این دوربین ها کوچک تر و سبک تر از دوربین هاى اس ال آر هستند و به همین دلیل حمل و کار کردن با آنها آسان تر است و توجه کمترى را جلب مى کنند.

اکثر این دوربین ها یک عدسى ثابت دارند. این عدسى هر چند قابل تعویض نیست اما مجموعه اى از زاویه دیدهاى مختلف را در درون خود جا مى دهد. به این معنى که به شما امکان مى دهد با زوم کردن به عقب از زاویه دید بازترى استفاده کنید و فضاى بیشترى را در عکس بگنجانید، یا، با زوم کردن به جلو از زاویه دید تنگ ترى استفاده کنید که از فضاى اطراف  کاسته به سوژه ی عکس نزدیک مى شود.

در دوربین هاى نه چندان پیشرفته این زوم حدود سه برابر است یعنى سوژه را تا سه برابر بزرگ مى کند و در دوربین هاى پیشرفته تر این زوم به ده تا دوازده برابر هم مى رسد.

دو نوع زوم در دوربین هاى دیجیتال وجود دارد. یکى آپتیکال (Optical)  و دیگرى دیجیتال (Digital). دقت کنید که موقع انتخاب یک دوربین از میان بقیه، توجه شما به میزان زوم آپتیکال باشد و نه دیجیتال.

زوم آپتیکال بدون کاهش از کیفیت عکس سوژه را نزدیک تر و درشت تر مى کند. زوم دیجیتال تنها پیکسل هاى عکس شما را بزرگ تر مى کند که موجب بزرگنمائى سوژه مى شود اما از کیفیت عکس شما مى کاهد.

توجه کنید که زوم کردن به جلو همیشه بهترین عکس را به شما نمى دهد و گاهى مقدار باز شدن عدسى شما هم مهم است. براى عکاسى در فضاهاى کوچک تر یا کم نورتر این باز شدن عدسى مورد احتیاج است. به عنوان مثال اگر مى خواهید از گروهى از آدم ها در محل نه چندان بزرگى عکس بگیرید به زاویه ی باز عدسى احتیاج دارید.

بنابراین دوربینى انتخاب کنید که به شما پائین ترین عدد را براى حداقل زوم و بالاترین عدد را براى حداکثر زوم بدهد.

عکاسی،انتخاب دوربین دیجیتال

3- دوربین تلفن هاى همراه

در گذشته این دوربین ها از کیفیت تصویرى بالا برخوردار نبودند و استفاده از آنها بیشتر به منظور یادداشت برداشتن بود. مثلاً برداشتن عکس از محلى که اتومبیل را پارک کرده اید براى پیدا کردن سریع آن در بازگشت.

امروزه تلفن هاى همراه، مثل تلفن ساخت کمپانى اپل (Apple) که آیفون (iPhone) نام دارد، از کیفیت پیشرفته ی عدسى و رزولوشن بالا براى تصویر برخوردار هستند.

براى گرفتن عکس هاى بهتر با دوربین تلفن هاى همراه  به نکات زیر توجه کنید:

  1. نور بیشتر روى سوژه کیفیت عکس را بهتر مى کند.
  2. نزدیک شدن به سوژه از مقدار زوم کم کرده و تصویر بهترى مى دهد. زوم در این دوربین ها از کیفیت عکس کم مى کند.
  3. سعى کنید دست و دوربین شما کم ترین لرزش را داشته باشد.
  4. عدسى دوربین را پاکیزه و عارى از چربى نگه دارید.
  5. براى همه ی عکس ها از بالاترین رزولوشن ممکن در دوربین استفاده کنید. با توجه به اینکه صفحه ی سى سى دى در این دوربین ها چندان مرغوب نیست، این کار به عکس هاى شما شفافیت بیشترى مى دهد.
  6. همه ی قواعد کمپوزیسیون و راهنمائى هاى مطالب قبل این وبلاگ را براى گرفتن عکس هاى بهتر، در مورد این دوربین ها هم کاربرد دارد. آنها را در نظر داشته باشید.

عکاسی،انتخاب دوربین دیجیتال

به طور کلى دوربین هائى که از باطرى هاى قابل شارژ مجدد استفاده مى کنند، ارجحیت دارند. هر چند قیمت دوربین هائى که از باطرى هاى یک بار مصرف استفاده مى کنند ارزانتر است اما در دراز مدت هزینه ی خرید باطرى به آن اضافه مى شود.  این باطرى ها دوام بیشترى هم دارند. بهتر است دو باطرى قابل شارژ داشته باشید که در صورت تمام شدن یکى موقع کار، بتوانید دیگرى را جایگزین آن کنید.

عکس هائى که دوربین شما مى گیرد روى کارت حافظه ثبت مى شوند. هر چه گنجایش این کارت حافظه بیشتر باشد، تعداد بیشترى عکس روى آن جا مى گیرد و احتیاج به منتقل کردن آنها به کامپیوتر کمتر است. توجه کنید که علاوه بر گنجایش، سرعت کارت حافظه در ثبت عکس هم مهم است و بر سرعت آماده شدن دوربین شما براى گرفتن عکس بعدى تاثیر دارد.

بهترین کار پیش از خرید دوربین نگاه کردن به تارنماهاى اینترنتى است که دوربین ها را بر مبناى محبوبیت و رضایت مردم از آنها فهرست مى کنند.

این لینک متعلق به یکى از سایت هاى معتبر براى نقد وبررسىوسائل الکترونیکى از جمله دوربین هاى دیجیتال است.

منابع مورد استفاده

گرد آورنده و مترجم: مهران ارغوان

 

 


پیام رسان

+ "یگذارید کودک بمانم"



+ @};-



+ اسلحه نیمه سنگین جهت مبارزه با اشغالگران فلسطین در نوار غزه



+ :D



+ :-o



+ B-)



+ :D



+ بدون شرح



+ تامل در جهان آفرینش@};-



+ تامل در جهان آفرینش



مشخصات مدیر وبلاگ
 
*مهران ارغوان*[784]
 

مطالب کامپیوتری دارم. از همه وبلاگ ها هم دیدبانی میکنم.در میهن بلاگ هم با همین اسم یک وبلاگ دارم


لوگوی وبلاگ
 

عناوین یادداشتهای وبلاگ
خبر مایه
بایگانی
 
لینک‌های روزانه
 
صفحه‌های دیگر
دسته بندی موضوعی
 
امنیت ایمیل - نکات کلی, مهران ارغوان ، عکاسی؛ فیلترها ، یوزرنیم پسورد نود 32 ورژن 5و4 شنبه 19شهریورماه90 ، یوزرنیم و پسورد تریال طلایی ورژن5 آنتی ویروس نود32 (لایسنس 1ماهه ، یوزرنیم و پسوردآنتی ویروس نود32 ؛روزشنبه1390/7/23؛Username Passw ، یوزرنیم و پسوردآنتی ویروس نود32 روز شنبه 1390/7/30،nod 32،آبدیت ، یوزرنیم و پسوردآنتی ویروس نود32؛چهارشنبه 1390/7/27مهرماه؛nod32 ، یوزرنیم و پسوردتریال آنتی ویروس نود32 پنج شنبه 16 خرداد 1392 ، یوزرنیم و پسوردتریال آنتی ویروس نود32 شنبه 19 اسفند ماه 1391 ، یوزرنیم و پسوردتریال آنتی ویروس نود32 شنبه 4 آبان 1392،نود 32 جد ، یوزرنیم و پسوردتریال آنتی ویروس نود32پنج شنبه 4 اسفند ماه--23فور ، یوزرنیم و پسوردتریال آنتی ویروس نود32سه شنبه 22فروردین 9 اوریل 2 ، یوزرنیم و پسوردنود32 ورژن4و 5 پنچ شنبه 7 مهر ماه1390 1390/7/7 ، یوزرو پسورد تریال آنتی ویروس نود32چهارشنبه12دی ماه--18ژانویه2012 ، یوزرو پسورد تریال طلایی آنتی ویروس نود32 ،(لایسنس ارجینال) ؛نود ، یوزرو پسورد تریال طلایی ورژن(5) آنتی ویروس نود32 روزجمعه (18 آذر ، یک مرور سریع و ریزه کاری های پشتیبان گیری؛بکاب؛انواع بکاب ، کپی رایت و ذکر منبع در وبلاگ نویسی ، کدام باهوشترند، زنان یا مردان ؟ ، کلیات گوگل آنالیتیکز، گوگل آنالیتیکز چیست،گوگل؛طریق کار با گوگل ، قالب وبلاگ چیست ، مدیریت ایمیل ها روی دسکتاپ - تاندربرد ، مدیریت کارها با استفاده از جیمیل،جیمیل،مدیریت جیمیل،آموزش جیمیل ، مقدمه و آشنایی با نرم افزار ورد (Word) ، مهران ارغوان ، مکاتبات ایمیلی به صورت رمزنگاری شده ، نحوه کار سنسورهای تصویری ، نرم افزار Word ، کار با جدول ها،قسمت اول ، نرم افزار Word، کار با صفحات و شیوه های نمایش یک سند ، نرم‌افزار Word، زیباسازی متن- بخش دوم ، نقش و کیفیت نور در عکاسی،کنترل نورى که داخل دوربین مى شود،تعیین ، نگاهی به آناتومی یک ایمیل - بخش اول ، نگاهی به آناتومی یک ایمیل - بخش دوم ، نود 32 ، نود 32 ، نود32 ، یوزر و پسوردآنتی ویروس نود32 ، روزشنبه 1390/8/7 (7آبان)،آبدیت جد ، یوزر و پسوردآنتی ویروس نود32 ،دوشنبه1390/8/30(30آبان) ،آبدیت جدی ، یوزر و پسوردآنتی ویروس نود32 روز سه شنبه 1390/8/3 (3 آبان،nod32، ، یوزر و پسوردآنتی ویروس نود32 روزچهار شنبه (18آبان)؛نود32،آبدیت ، یوزر و پسوردآنتی ویروس نود32 روزسه شنبه 1390/8/10 (10آبان)،آبدیت ، یوزر و پسوردآنتی ویروس نود32 ورژن (5) روز چهارشنبه 1390/8/11؛نود ، یوزر و پسوردآنتی ویروس نود32 ورژن (5) روزچهار شنبه 1390/8/25 ، یوزر و پسوردآنتی ویروس نود32 ورژن (5)چهارشنبه آذرماه (30)" ، یوزر و پسوردآنتی ویروس نود32، روز شنبه 1390/8/28،آبدیت جدید نود ، یوزر و پسوردآنتی ویروس نود32؛ ورژن (5) روزپنچ شنبه (19آبان)؛آبدی ، یوزرنیم ، پسورد،آنتی ویروس نود32 ، روز سه شنبه1390/7/19مهرماه ، یوزرنیم پسورد نود 32 ورژن 5و4 پنچ شنبه 17شهریورماه90 ، یوزرنیم پسورد نود 32 ورژن 5و4 چهارشنبه 30شهریورماه90 1390/6/30 ، یوزرنیم پسورد نود 32 ورژن 5و4 سه شنبه 5مهرماه90 ، امنیت در پشتیبان گیری؛امنیت بکاب؛بکاب؛پشتیبان گیری ، امنیت در کامپیوترهای عمومی و سفر ، امنیت مرورگرهای اینترنتی ، انتخاب موضوع عکس و چگونگى بیان آن ، ایجاد یک سند Excel ، اینترنت؛ امنیت ایمیل و چت(قسمت اول) ، اینترنت؛ انتخاب رمز عبور مناسب و سوالات امنیتی ، بازیابی رمز عبور جیمیل،آموزش بازیابی رمزعبورجی میل،ایمیل،جیمیل ، بهینه سازی وبلاگ برای موتورهای جستجو ، پشتیبان گیری از زندگی آنلاین، شبکه های اجتماعی و اپلیکیشن های ، پشتیبان گیری در سیستم عامل مک او اس اکس،بکاب،بکاب سیستم عامل ، پشتیبان گیری در سیستم عامل ویندوز،بکاب ویندوز،بکاب گرفتن از سیست ، پشتیبان گیری کلود (بک آپ آنلاین)،بکاپ؛بکاب کلود ، پشتیبان گیری؛ سایت ها و وبلاگ های اختصاصی؛بکاب از وبلاگهاوسایت ه ، تجزیه و تحلیل وب ، چرا گوگل آنالیتیکز؛گوگل آنالیتیکز،گوگل ، تصویر، صوت و ویدیو در وبلاگ ، تهیه نسخه پشتیبان ،ایمیل ها ، جیمیل،آموزش جی میل، ، جدید ترین یوزرنیم و پسورد نود 32؛ یوزر و پسورد 15 شهریور1390 ، جستجوی پیشرفته در جیمیل، مهران ارعوان ، چرخی در آزمایشگاه جیمیل،نکات بسیار کاربردی جی میل،جیمیل،ایمیل ، چگونگی بازیابی فایل های پاک شده در رایانه،ریکاوری اطلاعات رایانه ، چگونه آرشیو و اطلاعات تماس دیگر ایمیل ها را به جیمیل منتقل کنیم؟ ، دوربین عکاسی ،لنز- بخش اول ، دوربین عکاسی ،نورسنجی- بخش اول ، دوربین های دیجیتال-اجزای دوربین دیجیتال 1- سنسورها ، دوره آموزشی آشنایی با اچ‌تی‌ام‌ال و فناوری‌های اینترنت برای روزن ، راهنمای مبارزه با اسپم در جی میل ، رایانه ، نرم افزارهای ضد جاسوس افزار و تبلیغ افزار ، رایانه ؛ دیوار آتش و لزوم استفاده از آن ، رایانه، نگهداری و پاک کردن اطلاعات با امنیت بالا ، زبانه Home ، زبانه Insert ، زبانه Page Layout ، سنسورهای دیجیتال ، سه نکته طلایی گوگل آنالیتیکز؛گوگل آنالیتیکز؛ گوگل،وبلاگ ، عکسی، کمپوزیسیون یا همچینى اجزاى عکس،عکس،موضوع عکاسان ، عکاسی ،اصول و تعاریف کلى ، عکاسی ،صفحه حساس- بخش دوم ، عکاسی ،عمق در عکس ، عکاسی، آشنائى با عکاسى دیجیتال ، عکاسی، لنز- بخش سوم ، عکاسی، نورسنجی- بخش دوم ، عکاسی، واضح سازی (Focus) ، عکاسی،امکانات و تنظیم دوربین دیجیتال ، عکاسی،انتخاب دوربین دیجیتال ، عکاسی،وضوح در عکس،فکوس ، عکاسی؛ فلش (Flash) ، ' عکاسی، لنز- بخش دوم 'انواع لنزهای دوربین عکاسی ، "‏HTML برای همه- بخش اول- اصول ساخت یک صفحه ساده وب؛اچ تی ام ال" ، "اصول مقدماتی عکاسی،چطور عکس خوب و جذاب بگیریم؟" ، "اصول مقدماتی عکاسی،چطور عکس خوب و جذاب بگیریم؟,صفحه حساس- بخش ا ، "اینترنت؛ امنیت ایمیل و چت ( قسمت دوم) " ، "پشتیبان گیری از تلفن همراه،بکاب از موبایل،بکاب،موبایل،تلفن همرا ، "پشتیبان گیری از زندگی آنلاین- بخش اول: وبلاگ ها"؛پشتیبانی گیری ، "رایانه واصول اولیه پشتیبان گیری از اطلاعات آن",بکاب از رایانه؛ب ، "روش های پشتیبان گیری از اطلاعات رایانه"،بکاب ار اطلاعات رایانه ، "گوگل آنالیتیکز، بازدیدها (Visitors)- بخش اول"آشنایی با گوگل آنا ، "گوگل آنالیتیکز،بخش Intelligence "،خدمات گوگل؛ ، "گوگل آنالیتیکز،محتوا (Content)"؛گوگل،آموزش گوگل آنالیتیکز،محتوا ، "گوگل آنالیتیکز؛بازدیدها (Visitors)- بخش دوم"؛گوگل آنالیتیکز؛گوگ ، "گوگل آنالیتیکز؛بازدیدها (Visitors)، بخش سوم،گوگل ، "گوگل آنالیتیکز؛منابع ترافیک (Traffic Sources)"،گوگل آنالیتیکز؛ح ، "مرورگر چیست و چه کار می کند؟،انواع مرورگر" ، "نرم افرار Word،زیباسازی متن- بخش اول" ، "یوزر و پسوردآنتی ویروس نود32 چهارشنبه 5 بهمن ماه--25 ژانویه ، "یوزر و پسوردآنتی ویروس نود32 روز شنبه (21آبان) "؛آبدیت نود 32،ن ، "یوزر و پسوردآنتی ویروس نود32 شنبه 24دی ماه--14 ژانویه " ، "یوزر و پسوردآنتی ویروس نود32 ورژن (5)شنبه1390/9/26 آذرماه (26) ، "یوزر و پسوردآنتی ویروس نود32 یکشنبه 1390/11/16بهمن ماه--05 فوری ، "یوزر و پسوردآنتی ویروس نود32روز یکشنبه (22آبان)"،آبدیت نود32، ، "یوزرنیم و پسورد ،تریال طلایی ، آنتی ویروس نود32 ،(لایسنس ارجینا ، "یوزرو پسورد ارجینال آنتی ویروس نود32 چهارشنبه14دی ماه" ، "یوزرو پسورد ارجینال آنتی ویروس نود32یکشنبه2 بهمن ماه--22ژانویه" ، "یوزرو پسورد ارجینال آنتی ویروس نود32یکشنبه9بهمن ماه--29ژانویه" ، "یوزرو پسورد تریال طلایی آنتی ویروس نود32 ؛(لایسنس ارجینال) ؛nod ، "یوزرو پسورد تریال طلایی آنتی ویروس نود32 روز پنچشنبه 8دی ماه)" ، "یوزرو پسورد تریال طلایی آنتی ویروس نود32 روز شنبه(03دی ماه)" ، \‏HTML برای همه - بخش دوم- شناخت تگ های ضروری ،اچ تی ام ال ، \عکاسی ؛نورسنجی- بخش سوم\عکاسی،نور و نورسنجی ، \نرم افزار Word ، کار با جدول ها، قسمت دوم\ ، \یوزرنیم و پسوردتریال آنتی ویروس نود32 دوشنبه1 اسفند --19 فوریه' ، \یوزرنیم و پسوردتریال آنتی ویروس نود32 دوشنبه1 اسفند --19 فوریه" ، \یوزرنیم و پسوردتریال آنتی ویروس نود32 شنبه 29 فروردین 17 آوریل2 ، آپدیت و یوزرنیم و پسوردآنتی ویروس نود32، \UsernameوPassword nod3 ، آشنایی با مهمترین تهدیدهای امنیتی در رایانه ، 'آموزش بستن سی دی رام کامپیوتر (سخت افزار) ' ، آموزش بستن و جا انداختن CPU کامپیوتر (سخت افزار) ، آموزش مایکروسافت آفیس-اکسل ، آموزش وبلاگ نویسی بطور خیلی ساده تا حرفه ای( درس دوم) ، آنتی ویروس ها و انتخاب آنها در رایانه، نود 32، انواع آنتی ویروس ، ابزارهای جانبی وبلاگ نویسی ، ابعاد سنسورها ، اجزای دوربین دیجیتال 2- کارکرد و نظافت سنسورها ، اچ تی ام ال ،آناتومی یک صفحه وب ، اچ تی ام ال ،نگاهی دقیق تر به نوار آدرس مرورگرها ، اچ تی ام ال چیست؟ داستان HTML ,داستان اچ تی ام ال, ، اچ تی ام ال, آشنایی با نرم افزارهای اینترنتی و برنامه های مدیریت ، اچ تی ام ال, جایگزین کننده های متن و برنامه های مدیریت کلیپ بورد ، اچ تی ام ال، کار با ادیتورهای متنی- WYSIWYG,نکات ضروری در آماده ، اچ تی ام ال؛ اف تی پی چیست و به چه کاری می آید؟ ، اچ تی ام ال؛ سی اس اس از کجا آمد و به چه دردی می خورد؟ ، اچ تی ام ال؛آشنایی با جاوا اسکریپت و آژاکس ، استفاده از جیمیل به صورت آفلاین ، اصول مدیریت ایمیل - بخش دوم؛ایمیل؛جیمیل؛مدیریت جیمیل ، اصول مدیریت ایمیل؛آموزش ایمیل؛آموزش جی میل،مدیریت ایمیل؛جیمیل ، افزایش سرعت اینترنت ، امضای جیمیل , چگونگی ساخت امضای جیمیل ،
لوگوی دوستان
 
دوستان
 
عاشق آسمونی ###@جزین@### عکس و مطلب جالب و خنده دار سرچشمه ادب و عرفان : وب ویژه تفسیر ادبی عرفانی قرآن مجید بچه مرشد! کلبه درویشی هم نفس نغمه ی عاشقی ****شهرستان بجنورد**** مـ یـ ـرابـ عـ ـطـ ـش تنهایی......!!!!!! تعمیرات تخصصی انواع پرینتر لیزری اچ پی HP رنگی و تک رنگ و اسکنر پروانگی ققنوس... منادی معرفت هر چی بخوای بادصبا وب سایت روستای چشام (Chesham.ir) رازهای موفقیت زندگی سیاسی عشق مهنس فخری ترانه ی زندگیم (Loyal) یادداشت های من بانوی اسمانی عطش (وبلاگ تخصصی ماه محرم و صفر) بزرگترین سایت خنده بازار مردود گروه اینترنتی جرقه داتکو شاه تور دانلود سوالات کارشناسی ارشد *(: دنـیــــای مـــــــن :) * اهلبیت (ع)،کشتی نجات ما... سید خراسانی همسایه خورشید ستاره خاموش باشگاه پرواز  از همه جا از همه رنگ مهندسی متالورژِی ستاره بر و بچه های ارزشی بهار صداقت** حفاظ مسعود رضانژاد فهادانـ بیاببین چیه ؟ میلاد کی مرام تَرَنّم عفاف عکس و عکس دیدبان گیم دیدبان اینترنتی عشقی عکس میخوای کلیک کن *مظلومیت اهل البیت(علیهم السلام)* دختروپسری ازنسل امروز جیگر نامه عشق ..::منتظر بیداری::.. جیگر طلا پرستو..... جوک و خنده یه دختر تنها قلب خـــــــــــــــــــــــــــاکی دهکده ی اطلاعات توهمات یه دیوونه کشکول طراحی و ساخت بنر Romance رویای زیبا ... (سرزمین دوستی)Kingdom Of Friendship ریحانه لپ لپ سایه سحر سکوت فقط خدا زندگی زیباست پس بخند ما لایق بهترینیم داستان های زیبا +مطالب عاشقانه سرزمین دانلود ام تی دانلود- دانلود رایگان تقویت حافظه و تمرکز حواس فقط خواننده ها وبازیگران ایرانی نقشه راه عرشیان سکـوتـــ شبـانـه"

ترجمه از وردپرس به پارسی بلاگ توسط تیم پارسی بلاگ